Tuesday, June 12, 2007

P2: Peter Dyring-Olsen om rollespil i praksis

podcast iconLyt til Samtaler med P2 (48 MB)

Anden del af en række samtaler om rollespil. Per taler med Peter Dyring-Olsen om Story Now, spil i praksis, det danske con-scenarie og om en fornyet lyst og energi til at dyrke rollespil.

Lydkvaliteten er ikke super hele vejen igennem - der er lidt støj på min mic, og Peters headset siger underlige lyde, men kun i løbet af de første 10 minutter. Herefter bliver det meget bedre.

Kommentarer og forslag til andre samtaler modtages med tak. Foreløbig er der planlagt samtaler med Brian Rasmussen og Mikkel Bækgaard, plus er par andre der ikke ved det endnu. Hvis du synes jeg har overset nogen, så smid en kommentar. Ellers smid en kommentar alligevel, så bliver jeg så glad.

Hele Molevitten (Peters blog)

2 comments:

johs busted said...

Super hyggelig snak i får der. Jeg er ligeglad med larmen, selvom Peters kommentar om det ellers var en ny mic. var ret sjov.

Der er noget med det gamle D&D - og rammerne. Der må være forskel på rammer, ikke normativt, men hvilket indhold det giver. Rammer i sig selv er ikke en god ting - ligesom love i sig selv ikke er det. Det kommer vel an på hvad man vil med rammerne eller lovene.

Det gode ved rammer er derimod at man praktisk analytisk (det Peter meget godt beskriver ved at det er i spilsituationen man forstår spillet) kan mærke og se om spillet giver en det man vil. Det er super godt, fordi man ikke får alt fnitret omkring det sociale i spilgruppen - eller gør man Per?

;)

Noget mere fornuftigt, herfra, senere.
Tak for lytteren.

Per Fischer said...

Hej Josh,
Jeg har klaget over Peters gamle mic i flere uger nu, så det var sikkert medvirkende til at han købte en ny :)

Mht. til spørgsmål - jeg er ikke sikker på jeg forstår hvad du mener med "fnitret omkring det sociale i gruppen". Måske et indlæg på din blog som oplæg til debat?