Sunday, December 2, 2007

P5: Frederik Berg Østergaard om den lille forskel...

podcast iconLyt til Samtaler med P5 (49 MB)

...imellem skandinavisk og amerikansk rollespil. Vi taler også om freeform og JEEPform og om italienere.

Jeg undskylder på een gang at sommerpausen kom til at vare næsten lige til jul, og at lydkvaliten på Skype denne gang er ret dårlig, især i begyndelsen.

3 comments:

Unknown said...

Fedt at der endelig sker noget igen :)

Til Frederik: Nu udvandrede du jo fra Roach inden Jason spillede med, så du fik aldrig oplevet, at man sagtens kan bruge første person i spillet. Jeg synes, Per har helt ret, når han siger, at de forskellige spil lader det være op til spillerne hvilken "fortælleform", de ønsker at anvende.

Anonymous said...

True dat. Det blev måske også en lille smule firkantet med det fortælleform. Men jeg synes stadig, og så kan det godt være jeg ikke har helt fat i årsagssammenhængene, at det er interessant at der er en forskel mellem amerikansk og skandinavisk. En forskel som netop udmønter sig i Jasons kommentarer i dels Durham 3-podcasten dels Olle og Luisas observationer af Jason i Mikkels spil.

Men lad os se hvad en nærmere empirisk undersøgelse kan bringe for dagen.

Unknown said...

Jeg er ikke helt sikker på, hvad du hentyder til med Olle + Luisa, men jeg var jo den sidste spiller i gruppen, og Jason spillede fuldstændig som alle vi andre. Det hele var første person, og skønt Mikkel insisterede på, at vi sad om bordet, var der mange live-elementer med.